top of page
Welkom 

Historie

 

Dohmen & Vogten is in 1980 opgericht door de heren Frits Dohmen en Jo Vogten als een handelsonderneming in verkoop van plaatstaal.

In 1983 werd de eerste bedrijfshal van 1000 m2 gerealiseerd met een knipschaar. Later werd dit uitgebreid met een zetbank.

Om een snelle levertijd te kunnen garanderen werd besloten om het transport in eigen beheer te doen. Het bedrijf beschikt over een trekker met oplegger met een laadvermogen van 30 Ton.

De tweede bedrijfshal met een opp. van 1750 m2 werd in 1998 gerealiseerd. Het machinepark was toen al uitgebreid met twee knipscharen en in 2008 werd een lasersnijmachine aan het machinepark toegevoegd.

De dagelijkse leiding is momenteel in handen van de beide broers J. Vogten en H. Vogten.

Naast het bedrijven van handel in plaatstaal richt het bedrijf zich voornamelijk op het bewerken van plaatstaal.

 

Voor de mogelijkheden verwijzen we gaarne naar de rubriek plaatbewerking op deze site.

 

Onze kenmerken:

  • Snelle levertijden

  • Prima prijs kwaliteitsverhouding

  • Flexibel door kleine organisatie.

Plaatbewerking

Dohmen & Vogten is gespecialiseerd in de toelevering van plaatwerk.
Of het nu gaat om lasersnijwerk , halffabrikaten of toelevering van voorraad platen, bij ons bent u aan het juiste adres. Als plaatbewerker beschikken we over een aantal moderne technieken zoals: lasersnijden, CNC ponsen, CNC knippen, CNC kanten en autogeen snijbranden. 

Handel

Uw plaatwerk is bij ons in goede handen. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van uw producten. Korte en betrouwbare levertijden staan bij ons hoog in het vaandel. We verpakken de producten geheel naar uw wensen.

Contact

Dalderhaag 12

6136 KM Sittard

 

 

‹TEL:

0031 (0)46 4523080

FAX

0031 (0)46 4523185

‹MAIL:

info@dovostaal.nl

 

bottom of page